Openingstijden

KANTOOR

ma t/m vr
9 – 17 uur

058 230 3000

WINKEL

ma t/m do
14:00 – 17:00 uur
vr, za & zo
14:00 uur – 20:00 uur

PROEFLOKAAL

vr, za & zo
14:00 – 20:00 uur
+ op aanvraag


Adres

Grutte Pier Brouwerij
Bartlehiem 23
9091 BH Wyns

\"\"
\"\"

Het Grutte Pier Team

\"\"

Frans Filius

Eigenaar

06 81 51 78 44
frans@gruttepierbrouwerij.nl

Frans is de creatieve schepper van het verhaal en de visie rondom Grutte Pier en de brouwerij. Alle recepten – bieren vol smaak en karakter, toegankelijk voor iedereen – zijn van zijn hand. Door zijn ondernemerschap is de brouwerij geworden wat ze nu is. Zijn unieke kijk, enthousiasme en daadkracht zorgen ervoor dat Grutte Pier Brouwerij dé Friese brouwerij van dit moment is. Zijn koers komt voort uit dezelfde waarden als die van Grutte Pier destijds: kracht, vrijheid, onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en trots (al heeft Frans voor zover bekend nog nooit iemand een kopje kleiner gemaakt).

\"\"

Niels Hoekstra

Verkoop

06 18 53 26 24
niels@gruttepierbrouwerij.nl

Gelijktijdig met onze verhuizing naar Bartlehiem meldde zich een nieuwe enthousiasteling zich aan voor ons team: Niels. In eerste instantie als onze vrolijke ober die jullie biertjes serveerde in het proeflokaal (daar weet hij dus gelukkig ook alles van). Nu is hij verhuisd naar kantoor en moet je dan ook niet raar opkijken als je hem onverwacht aan de lijn hebt, als trotse verkooplocatie van ons bier, om je alles te vertellen over de bieren die wij op dit moment aanbieden in ons assortiment.

\"\"

Greetje Kloosterman

Verkoop

06 81 01 97 00
058 230 3000
greetje@gruttepierbrouwerij.nl

Na het overleven van de pandemie hebben wij een nieuwe kracht mogen verwelkomen in ons team: Greetje. Als enthousiaste nieuwkomeling in de bierwereld rondde zij in de zomer nog voordat zij bij ons ging beginnen de STiBON 1 bieropleiding af. Naast een heleboel administratieve zaken op kantoor zorgt zij tevens voor de zichtbaarheid van ons merk in Friesland én daarbuiten. Bovendien is zij zo nu en dan ook in het proeflokaal zelf te vinden zijn om alles te vertellen over de brouwerij, het brouwproces en ons bier.

\"\"

Julian Kotucha

Proeflokaal & Reserveringen

06 81 01 97 00
julian@gruttepierbrouwerij.nl

\"\"

Karin Gottmer

Medewerker Kantoor

\"\"

Paul Bos

Medewerker Magazijn

\"\"

Katarina Vaskova

Medewerker Proeflokaal

\"\"

Froukje van Wengerden

Evenementen

Wat gebeurt er als je verliefd wordt op een brouwer? Dan word je automatisch ook een beetje verliefd op zijn bier! Frans & Froukje zijn naast partners in het leven, ook steeds meer partners in het reilen en zeilen op hun erf in Bartlehiem. Met haar achtergrond als documentairemaakster verzorgt zij alle fotografie op de website. Daarnaast runt zij vanaf heden alles wat er in en rondom het proeflokaal in Bartlehiem plaatsvindt. Hier zal zij ook met enige regelmaat speciale (culturele) evenementen organiseren, die te vinden zijn in onze evenementenkalender op de website.

Winkelwagen
Scroll naar boven