Ons assortiment bestaat uit zes basis bieren naar Belgische stijl plús een rijk aantal seizoensbrouwsels en specials. Daarnaast maken wij bijzondere vatgerijpte bieren, denk bijvoorbeeld aan een Dikke Stout die een jaar lang op een Rum vat heeft gerijpt. En vergeet natuurlijk niet onze wilde, lichte zure Bretttûne bieren. Unieke bieren die met wilde gist tot leven komen in de tonnenzaal van Brouwboerderij Bartlehiem.

Proef onze bieren in ons prachtige proeflokaal in Bartlehiem. Buiten, aan het water, met een houtvuurtje erbij of binnen, te midden van de ketels en houten vaten. Iedere vrijdag, zaterdag en zondag zijn we open en kun je bij ons heerlijke bieren drinken of bijvoorbeeld een proefplankje van 4 verschillende bieren bestellen. Uiteraard hebben we ook lekkere hapjes die uitstekend passen bij de bieren. Onze ruimte is ook zeer geschikt voor groepen en proeverijen op maat.

Grutte Pier Brouwerij dankt zijn naam aan de heldhaftige verhalen van Pier Gerlofs Donia, een vrijheidsstrijder en volksheld die rond 1517 Friesland beschermde tegen de Saksen en Hollanders. Dankzij zijn reusachtige gestalte en bovenmenselijke kracht werd hij omgedoopt tot Grutte Pier. Een naam die staat voor kracht, vrijheid, onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en trots. Nét als ons bier.

\"\"

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Subscribe

* indicates required
Winkelwagen
Scroll naar boven